Login Contact
Image

Onze verzekeringen.

Home Verzekeringen

Vind een verzekering die bij jou past.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het zou zonde zijn als jij of je waardevolle eigendommen hierdoor in de problemen komen. Wij helpen je graag bij het afsluiten van een verzekering die jij nodig hebt. Met de schadeverzekeringen verzeker je jezelf én je eigendommen tegen onverwachtse schade. De inkomensverzekeringen zorgen ervoor dat je inkomsten ontvangt bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of overlijden.

afspraak inplannen

Image

Schadeverzekeringen.

Het zou zonde zijn als je schade hebt aan waardevolle spullen. Wij helpen je met het afsluiten van een schadeverzekering. Met deze verzekering weet je zeker dat je goed beschermd bent wanneer het onverwachts toch fout gaat.

Home Verzekeringen

Onze werkwijze.

De adviseurs van MAES helpen je bij het vinden van de juiste verzekering(en). In het vrijblijvende kennismakingsgesprek brengen wij je situatie in kaart. Daarna gaan wij bij de aanbieders op zoek naar de beste verzekering die aansluit bij jouw wensen. Akkoord? Dan sluiten wij de verzekering voor je af en zorgen wij dat je de nodige papieren ontvangt. Heb je na een tijd de verzekering nodig? Ook dan staan wij voor je klaar! Wij schakelen, indien gewenst, met je verzekeraar om de schade op te lossen.

contact opnemen

Image

Persoonlijk advies?

Maak nu een afspraak voor een kosteloos adviesgesprek.

Afspraak maken