Login Contact
Image

Een hypotheek afsluiten.

Ben je van plan om binnenkort je eerste woning te kopen? Of denk je aan het oversluiten van je huidige hypotheek? MAES regelt het voor je.

Home Hypotheken Particuliere hypotheken

Maximale hypotheek berekenen.

Of je nu een nieuwe woning gaat kopen of je huidige huis gaat verbouwen, het is belangrijk dat je een hypotheek kiest die past bij je persoonlijke situatie. Wij regelen het direct voor je.

Heb je al een woning op het oog? Bereken hier eenvoudig of je deze woning kunt betalen.

Image

Actuele rentestanden.

Op zoek naar de laagste hypotheekrente? Wij hebben de actuele rentestanden van alle geldverstrekkers in Nederland op een rij gezet. Alle aanbieders in dit overzicht zijn bij ons aangesloten.

vergelijk de RENTESTANDEN

In 3 stappen een hypotheek afsluiten

Een hypotheek afsluiten is met ons zo gedaan.

1. Kosteloos adviesgesprek

Tijdens een kosteloos adviesgesprek brengen we je persoonlijke situatie in kaart. Daarnaast kijken we welke hypotheekvorm het beste bij jou past. Wil je een hypotheek oversluiten? Dat kan natuurlijk ook!

2. Hypotheekadvies

Wij vergelijken alle geldverstrekkers en geven een advies welke hypotheek het beste bij jou aansluit. Hierbij kijken we onder andere naar de laagste rente en de beste voorwaarden.

3. Hypotheek afsluiten

Na het advies van de adviseur kies jij welke hypotheek je wilt. Wij regelen alle overige zaken als een taxatie, de notaris en de verplichte documenten. Vervolgens sluiten wij de hypotheek voor je af zodat jij kunt zorgeloos kunt genieten.

Home Hypotheken Particuliere hypotheken

Verschillende hypotheekvormen

Een hypotheek is maatwerk. Bekijk hier de verschillende hypotheekvormen.

hypotheekvormen bekijken

Image

Plan een kosteloos adviesgesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.