Login Contact
Image

Financieringen

Home Financieringen

Onze Financieringen.

Het kan zijn dat je op een bepaald moment extra financiële ruimte nodig hebt. Dit geld vragen wij heel eenvoudig en snel voor je aan bij de bank. Hierbij heb je twee mogelijkheden: een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

een afspraak maken

Persoonlijke lening.

Een persoonlijke lening sluit je af wanneer je een specifiek leendoel hebt om te financieren. Je leent eenmalig een vast bedrag bij de bank. Bijvoorbeeld voor het aanschaffen van een nieuwe keuken, auto of caravan.

Rente & aflossing

Het rentetarief dat je over het geleende bedrag betaalt staat vast en verandert tijdens de looptijd niet. Het bedrag dat je maandelijks betaalt is dus altijd hetzelfde. De looptijd is actief tot de afgesproken datum. Op de einddatum is de lening volledig afbetaald en ben je dus weer schuldenvrij.

Maximaal bedrag

Het maximale leenbedrag spreek je van te voren af met de bank. Dit bedrag staat vervolgens vast. Je kunt de hoogte van de lening dus niet meer wijzigen tijdens de looptijd.

persoonlijke lening aanvragen

Doorlopend krediet.

Een doorlopend krediet is een lening die je aanvraagt wanneer je op bepaalde momenten extra financiële ruimte nodig hebt. Een doorlopend krediet is flexibel. Je bepaalt namelijk zelf op welk moment en welk bedrag je van de lening opneemt.

Rente & aflossing

Je betaalt alleen rente en aflossing over het opgenomen bedrag. De maandlasten variëren steeds, omdat je de actuele rentetarief betaalt. Je hebt geen einddatum voor het terugbetalen van de lening.

Maximaal bedrag

Wanneer je een bedrag heb afgelost, kun je dit bedrag vervolgens weer opnieuw opnemen. Dit kun je net zo vaak doen tot je tegen het afgesproken kredietlimiet aanzit.

doorlopend krediet aanvragen

Persoonlijk advies?

Maak nu kosteloos een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.