Login Contact
Image

Arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Verzeker je van inkomsten wanneer je arbeidsongeschikt raakt.

Home Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Ben je zelfstandig ondernemer? Dan is een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) een belangrijke verzekering om te overwegen. Als zelfstandig ondernemer krijg je in geval van arbeidsongeschiktheid meestal geen uitkering van de overheid. Dit betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor een financiële buffer. Wanneer je door bijvoorbeeld ziekte of een ongeluk arbeidsongeschikt raakt, moet je dus zelf voor inkomen zorgen.

Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering verzeker je jezelf voor deze situatie. Wanneer ziek wordt of een ongeval hebt gehad, ontvang je via deze verzekering een maandelijkse uitkering. De arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgt ervoor dat je als ondernemer niet zonder inkomen komt te zitten.

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten.

1. Kosteloos adviesgesprek.

Tijdens een kosteloos gesprek brengen we je wensen in kaart.

2. Vergelijken.

Op basis van de informatie uit het eerste gesprek vergelijken wij alle aanbieders op verschillende punten. Zo bieden wij je de verzekering die het beste bij jou past.

3. Afsluiten.

Na akkoord sluiten wij de verzekering voor je af. Heb je in het vervolg schade? Wij regelen alles met de verzekeraar, zodat je zelf niks hoeft uit te zoeken.

Home Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Persoonlijk advies?

Maak nu een afspraak voor een kosteloos adviesgesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.